DE ZWAAN HOBOKEN

DE ZWAAN HOBOKEN De Zwaan Hoboken

order food online

Recentreview


4 stars out of 886 reviews
3 Aug 2020 at 0:29 Het eten was overheerlijk maar weeral vreselijk lang moeten wachten! 2 uur moeten wachten op het eten, kon max 90 minuten aanduiden maar we hebben dus 120min moeten wachten. We moeten alsmaar langer wachten. Het eten is zalig maar 2u wachten...
2 Aug 2020 at 19:56 Besteld op zondag dus loopt wachttijd idd op. Geen probleem hiermee, wel probleem met het eten. Dit was de vijfde keer dat we bestellen en eerste 3 keer was eten top. Spijtig genoeg deze keer en voorlaatste keer was veel minder... zeer spijtig
1 Aug 2020 at 22:14 Zeer lekker zoals altijd, en binnen het half uur geleverd
19 Jul 2020 at 2:29 Het was lekker maar heel veel te zoet Dank u voor het dessertje. En de vroegere levering dan gepland was. Tot volgende. Jack
18 Jul 2020 at 22:03 Meh. Er zijn er betere.
18 Jul 2020 at 20:02 Wij hadden de bezorging op 17u45 gezet maar was er veel te vroeg, een paar minuten voor 5 was het er al, hadden nog niet echt honger dus hebben het moeten laten staan en achteraf opnieuw moeten opwarmen.
14 Jul 2020 at 11:15 Het eten was lekker, maar we hadden een zo snel mogelijke levering gevraagd en moesten toch ruim 1u45min wachten. Spijtig dat we dat pas wisten na digitale betaling, anders hadden we de bestelling geannuleerd.
6 Jul 2020 at 9:13 TOP
6 Jul 2020 at 7:45 Super lekker.
5 Jul 2020 at 20:46 het was weer super lekker en een top bediening ,dank u wel DE ZWAAN dikke complimenten voor jullie.
5 Jul 2020 at 12:48 Het vrouwtje dat het eten bezorgde, is super vriendelijke en lief. Het eten was echt wel heel lekker. Complimenten aan de chef
4 Jul 2020 at 22:00 Lekker en warm en zeer goed verpakt